Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tub de lumina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Solarspot
Out Of stock
Descriere
Solarspot este sistemul luminator care lumineaza cele mai intunecate zone ale oricarei cladiri cu lumina ei naturala, fara incalzire!

Solarspot poate fi folosit in case si fabrici, spatii comerciale si cladiri publice pentru a lumina, chiar si spatiile inchise.

Dupa cum se stie, lumina naturala este o sursa indispensabila de viata pentru organismele vii. Vederea clara are efecte psihologice remarcabile asupra indivizilor si asupra starii de bine, precum: sentimentul de spatiu bine aerisit, perceptia culorilor naturale reale, nedistorsionate, reglarea ciclurilor biologice (lipsa luminii solare este cauza principala a unor patologii depresive).

Descriere:

Solarspot este un sistem de iluminat care capteaza lumina soarelui in orice conditii de cer (senin sau acoperit de nori) din orice directie provin, datorita componentelor sale speciale: domul transparent din material acrilic anti-casant, protejat impotriva razelor UV, dispozitivul optic de captare - o adevarata palnie de lumina - care curge si redirectioneaza toate razele de lumina venind de la nord sau chiar de la cel mai scazut nivel al orizontului, prin interiorul tubului de transfer cilindric a carui suprafata este super-reflectorizanta.
Razele de lumina care cad pe suprafata oglindata a tubului, ajung si se incruciseaza in difuzorul translucid (disponibil in mai multe finisaje), creand in plafon o suprafata foarte luminoasa (de forma circulara sau patrulatera), capabila sa ilumineze chiar si cele mai intunecate zone.

Solarspot blocheaza razele UV si nu incalzeste direct spatiile, asa cum se intampla de obicei in cazul ferestrelor si luminatoarelor traditionale, produse din sticla.

Economia de energie si protejarea mediului lumineaza chiar si viitorul nostru!

Atata timp cat vom avea suficienta si gratuita lumina solara, excesul de zi cu zi de iluminare artificiala constituie o risipa de energie electrica pretioasa. Pe durata verii, luminand spatiile largi ale locurilor de munca cu Solarspot, aveti posibilitatea sa economisiti energia suplimentara necesara climatizarii si reinprospatarii aerului, pentru a compensa caldura produsa de lampile electrice.

Solarspot contribuie la reducerea abuzului de combustibili fosili pretiosi si implicit inevitabila poluare a mediului, a irosirii resurselor neregenerabile, a caror disponibilitate de utilizare ar trebui sa fie protejata si pastrata, pentru utilizarea in multele activitati zilnice, curente si viitoare, ''la care nu se poate renunta".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura